TENS gebruiken om pijn te verlichten – wat is TENS en hoe werkt het?

TENS is een eigentijdse, niet-medicamenteuze hulp bij ongemakken. “TENS” is echt een geconsolideerde constructie voor transcutane elektrische zenuwstimulator. Zijn absolute naam kan redelijkerwijs vloeren zijn, aangezien verschillende individuen “elektrisch” verbeteren met schokken en schokbehandeling. Echt, transcutane elektrische tens apparaat kopen zenuwtriggerbehandeling, die wordt doorgegeven met behulp van een TENS-eenheid, geeft een delicaat kloppend gevoel door,

TENS is een eigentijdse, niet-medicamenteuze hulp bij ongemakken. “TENS” is echt een geconsolideerde constructie voor transcutane elektrische zenuwstimulator.

Zijn absolute naam kan redelijkerwijs vloeren zijn, aangezien verschillende individuen “elektrisch” verbeteren met schokken en schokbehandeling. Echt, transcutane elektrische tens apparaat kopen zenuwtriggerbehandeling, die wordt doorgegeven met behulp van een TENS-eenheid, geeft een delicaat kloppend gevoel door, geen schok.

TENS-eenheden zijn apparaten die plaatselijk (via de huid) een lage mate van elektrische stromen doorgeven. De gadget zorgt voor een verbetering van het kloppende gevoel. De rehash en kracht van de beats worden gecontroleerd door middel van handvatten of eventuele joins. De elektrische hartslagen worden met behulp van anodes van het apparaat aan de huid gegeven. Deze kathoden zijn met een draad verbonden met de TENS-eenheid en worden op de huid aangebracht, precies daar waar de hulp bij ongemak vereist is.

Afhankelijk van de kans op de verwonding of het gewicht, kunnen experts en specialisten die zijn voorbereid op het onderwerp patiënten beginnen met een lage herhaling en kracht van hartslagen. Ze kunnen dat niveau stap voor stap cultiveren als de patiënt tevreden is en de toestand dit rechtvaardigt. Een paar eenheden kunnen echt worden beperkt door de patiënt, die het niveau zelf kan veranderen naar een niveau dat boeiend is en het meeste voordeel geeft.

De lengte van de echte behandeling is betrouwbaar afhankelijk van de kans op de verwonding/warboel. Een conventionele behandelingskuur voor verbazingwekkende marteling (bijvoorbeeld ellende na een beweging of rampspoed) verloopt voor 6 twee, verschillende partijen betrouwbaar. Afzonderlijke bijeenkomsten kunnen tien tot twintig minuten duren en kunnen worden gewijzigd afhankelijk van de overvloedige behandeling en de voortgang van het herstel. TENS-hulp van ongemakbehandeling voor niet-verrassende kwelling (bijvoorbeeld MS, gezamenlijke kwelling) kan een voortschrijdende en afhankelijk van de situatie premisse worden gedaan.

Deze behandeling kan worden voortgezet om de kwelling door een zekere mate van besmetting of wonden te verminderen. TENS-behandeling kan worden voorgesteld voor de behandeling van zowel innovatieve (kwelling die onvoorspelbaar is, zoals ellende van artrose) als onvoorstelbare (kwelling die het vertraagde gevolg is van een principieel probleem dat niet volledig is hersteld). Het is gebruikt voor de behandeling van weefsel en spierpijn (bijvoorbeeld door een lichte impact of sportblessure), kwelling die ontstaat door een activiteit, verrekkingen (bijvoorbeeld nek, rug), tendinitis, gewrichtsproblemen en dat is slechts een compacte blik op iets prominenters.

Er zijn tegenstrijdige gegevens over de geschiktheid van TENS-hulp bij een onwenselijke behandeling. Beoordeling is eigenlijk een paar vormen van marteling geweest, en in een lange tijd voorbij ieders aannames is aangetoond dat een kolossaal deel van deze gevallen redelijk tot bijzonder bizar is. Overvloed is routinematig afhankelijk van de kans op de verlaging/het letsel, en het algemene voorspoed en de kracht van de individuele patiënt.

TENS-behandeling heeft een echt standaard soort behandeling gekregen voor kwelling en herstel na een ramp of progressie. Een meer prominent deel van de patiënten die een TENS-behandeling krijgen, melden een plek dichtbij echt, zelfs zonder hulp met ongemak. Velen ontdekken de mogelijke behandeling, en de meest authentieke overeenstemming is het erover eens dat het de mate van herstel zou kunnen zijn. Het is allesbehalve een belangrijke keuze om medicijnen te stillen, vooral als het tijdens het herstel betrouwbaar wordt gebruikt.

TENS-eenheden zijn te vinden in twee fundamentele soorten. Ze kunnen worden gevonden als een apparaat voor thuis, dat patiënten thuis kunnen gebruiken, afhankelijk van de aandoening (of omarmd) in tegenstelling tot het bezoek van een puntmeester of instructeur. Deze eenheden geven op betrouwbare wijze lagere krachtniveaus en vooraf gewijzigde behandeloefeningen door.

De andere soort TENS-eenheid is werkelijk verbluffend. Het is allesbehalve een standaard die hogere vermogensniveaus kan doorgeven dan thuisunits, en moet op de juiste manier worden bestuurd onder de relatie van een gecoördineerde of natuurlijk.

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.